Severina objavila ganljiv video: “Iskala sem te več let, sedaj pa si ti našla mene”

Severina objavila ganljiv video: “Iskala sem te več let, sedaj pa si ti našla mene”

Severina je na družbenih omrežjih objavila ganljiv video, s katerim se je dotaknila številnih src ...

Od snemanja videospota za skladbo Virujen u te je minilo že 17 let. Prav toliko let pa je minilo tudi od zadnjega srečanja z eno od junakinj spota, takrat deklico, danes odraslo žensko Iris Vukusić, ki se je Severini nepričakovano pridružila na odru koncerta v Splitu.

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

“Iskala sem te več let, sedaj pa si ti našla mene. Tako kot sem jaz tebe leta 2001, tam na otoku. Zabavno, pametno, enako … Ko sem te povabila, da z mano posnameš spot za pesem Virujen u te, ti mama ni verjela, a te je kljub temu naslednji dan skupaj s sestro pripeljala na snemanje. Hvala tvoji mami, vedno boš v mojem srcu,” je pod videom, ki ga je objavila na Instagramu, napisala Severina. Hkrati se je zahvalila vsem otrokom, ki jih je srečala na svoji poti. “Vsi so moji otroci,” je dodala v ganljivem zapisu.

@blue.iris_24 tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene… Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku… Smišnu, zaigranu, pametnu, istu… Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za ‘Virujen u te’… Mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom @vukusicariana… Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek ❤ Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni… Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže… Imam puno djece, sva sam istetovirana njima… Ona je jedna od njih… #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #virujenute #severina, a jedno dite mi i snimalo @damirakalajzic 👏🏻

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

I.R.V. d.o.o.      O nas      Pogoji uporabe      Oglaševanje      O piškotkih      Nastavitve zasebnosti
Scroll to top
Skip to content