Ena najvplivnejših žensk na svetu Oprah Winfrey se je med križarjenjem z jahto ustavila pri Dubrovniku

Ena najvplivnejših žensk na svetu Oprah Winfrey se je med križarjenjem z jahto ustavila pri Dubrovniku

Kot poročajo hrvaški mediji, ameriška televizijska voditeljica, igralka in producentka še ni stopila z luksuzne jahte, na kateri se zabava s prijatelji, med katerimi je tudi soustanovitelj modne hiše Valentino, Giancarlo Giacommetti.
Foto: Profimedia

Luksuzno jahto TM Blue One, ki je v lasti italijanskega poslovneža Valentina Garavanija, so v dubrovniškem pristanišču Gruž opazili prejšnji petek, a so ugibali, da je na plovilu samo družba iz modne hiše Valentino.

Foto: Profimedia

Da je na jahti tudi priljubljena Oprah, je potrdil Giacommetii, ki je na svojem profilu na Instagramu objavil črno-belo fotografijo s svojo ameriško prijateljico. Ob tem je zapisal, da je preživel “večer v Dubrovniku z izjemno žensko, ki jo ima s ponosom za prijateljico”.

Hrvaški mediji so poročali, da so z Oprah na počitnicah na Hrvaškem tudi znana oblikovalka Diane von Fürstenberg, njena kolegica iz modne industrije Georgina Brandolini in urednica The Oprah Magazina Gayle King.

Foto: Profimedia

Prijateljice Winfreyjeve so se minuli konec tedna sprehajale po starem mestnem jedru Dubrovnika, a Oprah ni bilo videti. Jahta naj bi se nato zasidrala pri otočku Lokrum nedaleč od Dubrovnika, je danes poročal Jutarnji list.

Časnik spominja, da je Oprah že bila v Dubrovniku, in sicer leta 2007. Takrat so se pojavila ugibanja, da namerava kupiti eno izmed starih kamnitih hiš v hrvaškem biseru za pet milijonov dolarjev, a se je izkazalo, da je šlo za govorice.

I.R.V. d.o.o.      O nas      Pogoji uporabe      Oglaševanje      O piškotkih      Nastavitve zasebnosti
Scroll to top
Skip to content