Severinin mož pevko izbrisal s socialnih omrežij: Se je kriza razplamtela?

Severinin mož pevko izbrisal s socialnih omrežij: Se je kriza razplamtela?

severina igor kojić ločitev
Že nekaj časa se šušlja, da je v zakonu Severine (48) in Igorja Kojića (32) prišlo do krize.

Igor je sedaj naredil potezo, ki govori temu v prid – izbrisal je profilno fotografijo, na kateri je bil s Severino in ki jo je imel dolgo časa na svojem Instagramu.

Zdaj je omenjena fotografija ‘izginila’. Ostale fotografije in posnetke s svojo ženo Igor še vedno hrani na družbenih omrežjih, čeprav novih fotografij ni že od lanskega leta. Kljub vsemu Igor na Instagramu še vedno spremlja le Severino, ona pa samo njega.

Novica, da se Splitčanka in njen mož ločujeta, je odjeknila pri srbskih medijih, ko je Severina zapustila Beograd in brez Igorja odšla v Zagreb, kjer je praznovala svoj 48. rojstni dan. Po poročanju srbskega časnika Informer sta se Severina in Kojić takrat hudo skregala ob bazenu v Kebinem domu v Beogradu, ki ga je pevka hotela obnoviti.

“Prosila je, da kupijo veliko garnituro in ležalnike, da bi se lahko sončila in fotografirala za Instagram. Veliko komentarjev je imela tudi glede bazena, zato je predlagala, da ga prenovijo, položijo nove ploščice in ga napolnijo z morsko vodo. Takrat pa je Kojiću počil film,” je za srbske medije povedal vir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

Igorjev oče Dragan Kojić Keba (59) naj bi sinu rekel, naj ženo umiri s seznamom zahtev, ker zaradi pandemije nimajo dohodkov, Severina pa tega seveda ni želela slišati.

 

View this post on Instagram

 

Iza svakog ugla vreba @dragankojickeba ✌️

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

Tesni krogi Seve trdijo, da ni res, da se z Igorjem ločujeta.

Par je imel že pred tem številne prepire. Pred nekaj leti sta se domnevno prepirala v avtomobilu pred njenim stanovanjem. Nato je Seva odšla iz avtomobila, Igor pa je tekel za njo. Nato naj bi ga preklinjala, vse to pa so opazili mimoidoči. Pred nekaj leti se je pisalo, da sta se prepirala, ko je Severina, medtem ko je kupovala darilo za prijateljičin rojstni dan, ugotovila, da na računu nima dovolj denarja. Igorja naj bi nato obtožila, da je porabil ves njej denar …

Kakorkoli že, če so se v raju res pojavile težave, bomo izvedeli kmalu.

I.R.V. d.o.o.      O nas      Pogoji uporabe      Oglaševanje      O piškotkih      Nastavitve zasebnosti
Scroll to top
Skip to content