Клъцни/срежи: Тези холивудски звезди се изложиха брутално с пластичните си операции

Клъцни/срежи: Тези холивудски звезди се изложиха брутално с пластичните си операции

Все повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции. Някои се хвалят само с по една, а за други списъкът е дълъг. Ето и кои са звездите, чиито пластични операции се оказват най-несполучливи.

Мики Рурк

Mickey Rourke

През 2008 г. Мики Рурк изиграва главната роля във филма „Кечистът“. Всички зрители са изненадани от силно променения му външен вид. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, повдигане на клепачи и трансплантация на коса.

Джон Траволта

John Travolta

Актьорът и екшън филмова звезда, никога не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са видими за всички негови почитатели. Ботокс, лифтинг на лицето и различни инжекционни процедури са само част от интервенциите върху Траволта.

Ла Тоя Джексън

La Toya Jackson

Петото дете от семейство Джексън, не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на фамилията към пластичните операции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите и разбира се, задължителната ринопластика.

Донатела Версаче

Donatella Versace

Вицепрезидентът на модния бранд Versace е преминала през множество пластични операции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите ѝ промени са в носа и устните ѝ. Въпреки, че често присъства в класациите за най-неуспешни пластични операции, до сега няма публикувани доказателства, че тя самата е недоволна от тях.

Джослин Вилденщайн

Jocelyn ‘Catwoman’ Wildenstein

Вилденщайн започва с пластичните операции още през 1997 г. и похарчва над четири милиона долара за различни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията „Жената котка“ и „Булката на Вилденщайн“.

Najčitanije

Scroll to top
Skip to content