Tinder ползват и звездите: Тези холивудски знаменитости признаха, че търсят любовта в приложението

Tinder ползват и звездите: Тези холивудски знаменитости признаха, че търсят любовта в приложението

Да си звезда не означава, че трябва да живееш кой знае колко по-различен живот от този, който водят „обикновените“ хора. И този текст доказва именно това. В канала си във vbox7 Мария Захариева разказва за звездите, които са търсили истинската любов в приложения за запознанства и са имали (или все още имат) свои истински профили в Tinder. Ето кои са те!

Кейти Пери

Тя може и да е щастлива майка днес на малката Дейзи, както и да е обичана половинка на актьора Орландо Блум, но след раздялата си с Джон Мейър, тя решава да поеме нещата в свои ръце. Инсталира си Tinder и всъщност признава, че прекарва доста време в приложението. Е, всичко това вече е минало.

Дрю Баримор

През януари тази година актрисата признава, че е ползвала Tinder. Нещо повече – дори си е уговаряла среща с мъж от приложението, но … той ѝ вързал тенекия и отказал срещата час преди уговореното. Иначе признава, че да ползва това приложение, е голяма стъпка за нея и нейния личен консерватизъм по темата.

Клоуи Кардашиян

След раздялата ѝ с Джеймс Хардън, тя обяви голямата новина: направи си OkCupid профил, като дори сложи линк към него в другите си канали като например в сайта си.

Ед Шийрън

През април 2014 г. музикантът споделя, че има профил в Tinder, който дори е верифициран. Въпреки това признава, че не е имал достатъчно време, за да ходи по срещи. Впоследствие се оказало, че онлайн запознанствата не са неговото нещо.

Najčitanije

Scroll to top
Skip to content