Nekdanji zaročenec Severine: “Izginila je, že mesec dni ni prišla po otroka”

Nekdanji zaročenec Severine: “Izginila je, že mesec dni ni prišla po otroka”

Severina Kojić se ni le umaknila iz javnosti, tudi njen nekdanji zaročenec, Milan Popović, že dalj časa ni nič slišal o njej. Kot je povedal za Index, je z njo poskušal stopiti v kontakt.

“Več časa jo že poskušam kontaktirati, a žal neuspešno. To traja že od začetka oktobra,” je povedal za Index.

Severina je prejšnji mesec objavila, da se iz javnosti umika zaradi operacije glasilk. Takrat je odpovedala tudi dva konceta v Sloveniji. Zadnje čase na družbenih omrežjih objavlja samo stare fotografije. Niti njen mož, Igor Kojić, ni objavil nobene skupne fotografije, s starimi fotografijami sta si celo čestitala za prvo obletnico zakona.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

V zadnjih tednih ima Popović pri sebi tudi sina Aleksandra, ker ga ni želel predati nekomu tretjemu. Kot je povedal, nima nobenih informacij o tem, kje naj bi se Severina nahajala, niti ne ve, kaj se z njo pravzaprav dogaja. Ves ta čas, pravi, se mu ni javil tudi nihče od oseb, ki so pevki blizu.

Kot pravi, je preko institucij poskušal rešiti situacijo.

“Obrnil sem se na center za socialno delo in policijo,” je povedal.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Za ogled vstavljene vsebine morate omogočiti shranjevanje piškotkov v napravi

Severina ni želela govoriti o tej temi, njen menedžer, Tomica Petrović pa je RTL-u odgovoril, da Severina z Milanom ne namerava razparavljati v medijih.

“Po tem, ko je Severina zapustila Popovića, ji je on začel groziti, da bo v medijih širil laži o njej, da jo bo očrnil kot mamo in kot žensko. Milan Popović je proti Severini in njenim bližnjim vložil 30 obtožb, a je tudi vse izgubil. Vse to pa naj bi počel, da bi Severini odvzel otroka. Število obtožb se je še povečalo po tem, ko se je Severina zopet poročila.

Glede na informacije na njeni uradni Facebook strani, se naj bi Severina v javnosti zopet pojavila 3. decembra in sicer na koncertu v Pforzheimu v Nemčiji. Morda pa bo prav takrat obrazložila to njeno skrivnostno izginotje.

I.R.V. d.o.o.      O nas      Pogoji uporabe      Oglaševanje      O piškotkih      Nastavitve zasebnosti
Scroll to top
Skip to content